ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αν έπρεπε να επιλέξω μερικές λέξεις για να περιγράψουν τον επαγγελματικό μου χαρακτήρα, αυτές θα ήταν: μεθοδικός, εργατικός, αφοσιωμένος και ειλικρινής.

Οι σπουδές μου στην Ελλάδα (Mediterranean College - Public Relation Diploma) και στην Αγγλία (Coventry University - Bachelor of Business Administration) αποτέλεσαν και αποτελούν σημαντικό εφόδιο στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.

Μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα, από το 2000 έως το 2010 δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των επιχειρήσεων.

Με οτιδήποτε ασχολούμαι στη ζωή μου επιλέγω να αφοσιώνομαι με πάθος. Το ίδιο συνέβη όταν το 2010 επέλεξα να δραστηριοποιηθώ στον ασφαλιστικό κλάδο. Ξεκίνησα ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην International Life και ήδη από την πρώτη χρονιά διακρίθηκα κατακτώντας την 4η θέση στην παραγωγή ασφαλειών ζωής.

Τα αμέσως επόμενα χρόνια καταγράφω μια σταθερά ανοδική πορεία, τόσο με την προαγωγή μου στον βαθμό του Unit Manager, όσο και με την απονομή της τιμητικής διάκρισης "Κορυφαίος Ασφαλιστικός Σύμβουλος Ζωής" από την LIMRA.

Το 2014,και μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης πανελλαδικά σε παραγωγή ασφαλειών ζωής, νιώθω έτοιμός να κάνω το επόμενο επαγγελματικό βήμα.

Έτσι εντάσσομαι στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης, όπου παραμένω μέχρι σήμερα, ως Unit Manager και Διακεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος.

Το 2018 παρακολουθω μεταπτυχιακο προγραμμα ασφαλιστικων σπουδων στο Εθνικο και Καποδηστριακο Πανεπιστημιο το οποίο και θα ολοκληρώσω το 2019.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΟΥ 6943629830 'H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
EMAIL:

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ: