Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα

Την ώρα που οι συντάξεις μειώνονται καθημερινά, κατά κανόνα απότομα και πολλές φορές άδικα έχει φτάσει η στιγμή για να φροντίσετε οι ίδιοι το μέλλον σας με μια συμπληρωματική συνταξιοδοτική κάλυψη που θα σας εξασφαλίσει.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που θα αποτελέσει τη χρυσή τομή ανάμεσα στα "θέλω" και στα "μπορώ" σας, ώστε να μπορείτε να ατενίζετε με αισιοδοξία και κυρίως χωρίς φόβο το μέλλον.

Σκοπός μου είναι να σας εξασφαλίσω τα χρήματά σας και μαζί θα το πετύχουμε. Στη συνέχεια του κειμένου μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα τα συνταξιοδοτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Πίστης, όμως θα είναι μεγάλη μου χαρά να μου δώσετε την ευκαιρία να σας τα αναλύσω ο ίδιος, ιδανικά από κοντά, ώστε να βρούμε μαζί αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες αλλά και στις δυνατότητές σας.

Το Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης που προσφέρει αποκλειστικά η Ευρωπαϊκή Πίστη, είναι ένα σύγχρονο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα αποταμίευσης στο οποίο επιλέγετε:

  • Το ποσό της σύνταξής σας
  • Το χρόνο συνταξιοδότησής σας (ακόμη και ένα μήνα μετά την έκδοση του συμβολαίου)
  • Τον τρόπο καταβολής της σύνταξής σας (ισόβια ή ορισμένης διάρκειας ή εφάπαξ ποσό)

Επιπρόσθετα, σας δίνει τη δυνατότητα να:

  • Μεταβιβάσετε την σύνταξή σας σε άλλο δικαιούχο σε περίπτωση απώλειας ζωής
  • Αναπροσαρμόσετε το ποσό της εκταμίευσης σύμφωνα με την εξέλιξη των οικονομικών σας
  • Εξαγοράσετε την σύνταξή σας ή να την ενεχυριάσετε για τη λήψη δανείου μετά τα πρώτα τρία (3) έτη
  • Προστατεύσετε τα κεφάλαιά σας από τον πληθωρισμό με ετήσια αναπροσαρμογή των ασφαλίστρων κατά 3%

Το Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης σας παρέχεται χωρίς κόστος, αφού αποτελεί ένα συστηματικό αποταμιευτικό πρόγραμμα (συνταξιοδοτική αποταμίευση) του οποίου οι καταθέσεις επιστρέφονται στην οικογένειά σας σε περίπτωση που δεν θεμελιώσετε συνταξιοδοτικό δικαίωμα.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΟΥ 6943629830 'H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
EMAIL:

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ: