Σεπ
2017
Εισαι Ασφαλιστικος Συμβουλος?

Δώστε τη δυνατότητα στον εαυτό σας να διαπρέψει μέσα σε ένα κλίμα εργατικό, ευπρεπές και φιλόδοξο, κάνοντας καριέρα σε ένα γραφειο σύγχρονο, ραγδαία αναπτυσσόμενο και φιλισυχο.

 

 

Κεντρικός άξονας η καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους, η εργατικότητα, η συνέπεια και η ευπρέπεια.

 Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τις ασφαλιστικές τους ανάγκες και να τους δώσουμε την ευκαιρία να ωφεληθούν μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτουμε στον όμιλο μας. 

Στους ανθρώπους που θα επιλεγούν προσφέρουμε ένα πολύ ικανοποιητικό πακέτο αμοιβών που περιλαμβάνει υψηλες μηνιαίες αποδοχές, ασφάλιση, προμήθειες επί των πωλήσεων, bonus απόδοσης, ομαδική ασφάλιση & εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Η εκπαίδευση που παρέχουμε θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της νεας επαγγέλματικης στεγης από τα πρώτα σας βήματα και να έχετε άμεση οικονομική αποκατάσταση, δημιουργώντας μια νέα προοπτική για το επαγγελμα σας.

 Επικοινωνήστε μαζί μου προσωπικά +30 6944558798 για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας της σελίδας μας !

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΟΥ 6943629830 'H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
EMAIL:

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ: